Welkom op het platform voor sport, bewegen en vrije tijd in de gemeente Kampen

Informatie

Sportpas werkt samen met diverse sportaanbieders in de gemeente Kampen. Hierdoor kun jij deelnemen aan en kennismaken met verschillende sporten zonder dat je direct lid hoeft te worden. Je kunt via sportpas heel veel sporten uitproberen, maar ook eenmalig meedoen aan een sporttoernooi of clinic.

Meedoen? Account aanmaken!
Voordat je kunt inschrijven voor een activiteit moet je eerst een account aanmaken. Als dat gelukt is krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: je account moet je bevestigen via het linkje in de ontvangen email.

Inschrijven
Je meldt je aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen hebben we nodig om je te kunnen informeren over de activiteit die je wilt doen. Nadat je je aangemeld hebt bekijk je het activiteitenaanbod. Als er iets bij zit dat je leuk vindt geef je je op, door op de groene INSCHRIJVEN knop te klikken helemaal onderaan de gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kun je je dan opgeven. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Overleg wel even met je ouders!

Meer weten?
Wil je meer weten over de activiteit die wordt aangeboden? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder. Heb je meer algemene vragen over bijvoorbeeld Jeugd in Beweging of de combinatiefunctionarissen, neem dan contct op met Sportservice Kampen (zie homepage).

Sportkeuzewijzer.nl
Weet je nog niet welke sport bij jou past? Doe dan de sportkeuzewijzer.nl. Beantwoord veertien vragen en we geven je dan tips voor sporten die goed bij je passen. Als je wilt kun je de top tien per e-mail ontvangen en bewaren als sportkeuzewijzer. Via de sportpas van de gemeente Kampen kun je die sporten dan misschien eens echt proberen!